ЦРН КРУЖЕН ПАНЕЛ

Слика од продуктот ЦРН КРУЖЕН ПАНЕЛ
ЦРН КРУЖЕН ПАНЕЛ

Опис на продуктот

ЛЕД кружен панел со црна рамка 18W 4000K

 

- Начин на плаќање:

    Во готово и со картичка во продажниот салон, во готово при испорака или според профактура.

- Начин на испорака:

   Лично превземање.

   Наша испорака која чини 150 ден во Скопје.

   Над 3000 ден бесплатна испорака во Скопје.

   Испораката вон Скопје низ цела Македонија, ја врши курирска служба.

   За чинењето на услугата дополнително ќе Ве известиме.